Høstprogram SSK høsten 2023

Hei alle sammen,

Håper dere nyter høstferieuka.
Her er litt informasjon om planene svømmeklubben har utover høsten. Det vil også bli lagt ut på Spond og ber om at foreldre med treningsbarn bruker Spond aktivt.

Vi starter opp igjen med Fredagssvømmen etter høstferien og barna fra kurspartiene Hai blir også invitert. Vi fikk veldig god respons på det i våres og vil derfor fortsette med det. På Fredagssvømmen øves det på teknikk og foreldre er hjertelig velkomne inn i hallen til å se på og det blir servert kaffe og boller. Utøverne får boller og drikke når de er ferdige.
Fredagssvømmen blir på følgende datoer: 13.oktober, 3.november og 1.desember.

Vi jobber med å få til en bowlingkveld og håper å få til det onsdag 18.oktober. Da går svømmetrening ut. Nærmere beskjed kommer.

Vi har mottatt invitasjon til uapprobert GIFFI svømmestevne søndag 22.oktober fra Gjelleråsen svømmeklubb. Dette er et stevne vi har vært med på mange ganger og er alltid en fulltreffer. Håper vi får med mange denne gangen også. Vedlagt er invitasjonen og påmeldingsfrist til meg er torsdag 12.oktober innen kl 2000. Ved påmelding så må det også betales deltakeravgift på kr 100,- til Skedsmo Svømmeklubb på nr 108650. Husk å merke med navn på barnet og Giffistevne.

Høstens treningssamling på Asak blir søndag 29.oktober. Foreldre må bistå med å arrangere lunsj. Nærmere informasjon kommer.

Det blir klubbstevne søndag 12.november på Asak. Vi inviterer svømmeklubbene fra Fet og Bjørkelangen også. Invitasjon kommer.
Her er det Foreldregruppa som arrangerer dette og vi trenger flere foreldre inn i denne gruppa. Frivillige melder seg til meg. Jo flere som er med, jo mindre blir det å gjøre på hver og en. Klubben er avhengig av at flere foreldre involverer seg da den ikke kan drives på kun noen få engasjerte.

Vi er så heldige å ha fått en svømmeinstruktør i klubben som også er vannpolotrener og vi planlegger å ha en fredag med vannpolo hvor vi avslutter med pizza i ungdomsklubben etterpå. Nærmere dato og informasjon kommer.

Håper programmet for høsten engasjerer både utøvere og foreldre, og ta kontakt med meg hvis dere ønsker å bidra eller lurer på noe.

Ønsker dere en fin oktobermåned.

Mvh
Mona Granås Holt
Oppmann
Skedsmo Svømmeklubb
P.B 18
2021 Skedsmokorset
Tlf: +47 92012938
E-post: oppmann@skedsmo-svommeklubb.net
Hjemmeside: skedsmo.svommeklubb.net
Facebook: facebook.no/skedsmosk